Viser 1–15 af 99 resultater

Da folkekirken for nogle år siden lancerede sit nye bomærke, så vi straks smykkepotentialet i de smukke former.

Vi har udarbejdet forskellige smykketyper med bomærket og de øvrige grafiske elementer. De små symboler har vi gjort konvekse (ophøjede) på den ene side og konkave (nedsænkede) på den anden side, hvilket giver en smuk effekt.

Folkekirkens bomærke og tilhørende grafiske elementer er designet af Jacob Jensen Design for den danske folkekirke og produceres i ædelmetal af Tage Hansens Guldsmedie.


Om folkekirkens bomærke

KORSET tager udgangspunkt i det historiske Dagmarkors, her stiliseret til en form der kombinerer det maskuline og feminine.

CIRKELFORMEN er inspireret af døbefonten og henviser til den handling, som gør den enkelte til del af det kristne fællesskab.

DE SMÅ SYMBOLER er indsat som udtryk for rummeligheden i den danske folkekirke. Symbolerne i cirklen omkring korset kan ses som en parallel visualisering af den folkekirkelige virkelighed. Nogle gange skal man tæt på for at få øje på mangfoldigheden. Andre gange skal man langt fra for at få øje på helheden, hvor mangfoldigheden blot fremstår som et fint filigran.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.