Firmaoplysninger

Tage Hansens Guldsmedie
ved Anne-Birte Hansen
Rolighedsvej 7, 4296, Danmark

E-mail: info@thulemanden.dk
Telefon: +45 5780 3151

CVR nr.: 30881036
(VAT no.: DK30881036)

Bank: Danske Bank
Reg. og kontonr.: 4426 3527071704

MobilePay: 18217

IBAN: DK7530003527071704
SWIFT: DABADKKK

Hjemmeside: www.thulemanden.dk

Bestilling

Du kan bestille varer i vores webshop thulemanden.dk eller ved at sende din bestilling på e-mail til info@thulemanden.dk.

Priser

Alle priser er i DKK (danske kroner) og inkl. moms. Privatkunder bosiddende i EU betaler dansk moms. Privatkunder bosiddende uden for EU, fx i Grønland betaler ikke moms.

Betaling

I webshoppen kan der betales via sikker betalingsserver med Visa/Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay. Betalingen vil først blive overført fra din konto, når varen sendes.

Levering

De mest populære modeller i sølv er ofte på lager, og så sender jeg med det samme. De fleste smykker bliver smedet og forarbejdet lokalt på mit værksted, så der kan nogle gange være leveringstid. Hvis smykket først skal laves, kan du forvente 1 uges leveringstid. Hvis du er sent ude og det haster, så ring til værkstedet på +45 5780 3151 eller skriv til info@thulemanden.dk.

Forsendelse

Bestillinger sendes fortrinsvis med Postnord som pakke til pakkeshop eller adresser i Danmark efter eget valg. Til Grønland sendes primært som rekommanderet post. De direkte omkostninger tillægges faktura og afregnes ved betaling i webshop.

Reklamation

Tage Hansens Guldsmedie yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Ved fejl, mangler eller udeblevne leverancer bedes henvendelse umiddelbart rettet til Tage Hansens Guldsmedie på info@thulemanden.dk. Det er derfor vigtigt at undersøge de leverede varer for eventuelle fejl og mangler og rette henvendelse til Tage Hansens Guldsmedie indenfor rimelig tid.

Fortrydelse

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og herfra skal varerne returneres til Tage Hansens Guldsmedie indenfor yderligere 14 dage.

Meddelelsen skal gives pr. mail til info@thulemanden.dk. I meddelelsen skal du tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten gælder ikke for levering af varer, som er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.