Smykker med grønlandske rubiner

Her finder du et udvalg af de grønlandske rubiner, jeg har hjemme i øjeblikket. De sten jeg har på værkstedet er unikke i størrelse, form, slibning, kvalitet og farvegrad, og dermed er hvert smykke jeg laver, et unikasmykke.

Klik og se flere rubiner her

Her er et håndplukket udvalg af de smukke grønlandske rubiner fra Aappaluttoq, og måske skal en af dem de sidde i dit næste smykke?

Interesseret?

Det kan være svært at vurdere størrelse og farve ud fra billederne, så de er især tænkt som inspiration. Er du interesseret i et smykke med grønlandske rubiner, så kontakt mig på værkstedet og hør om mulighederne.

skriv til værkstedet

Se flere grønlandske rubiner fra Aappaluttoq

Klik her

Varmebehandlede sten

Alle sten fra Greenland Ruby er varmebehandlede. Det betyder, at eventuelle smårevner (frostsprængninger) bliver forseglede, og det gør rubinerne mere sikre i dagligt brug – for selv om rubiner i sig selv hører til de mest hårde mineraler i verden, kan de være ret porøse, hvis de har frostsprængninger.

Rubiner til alle smykketyper

De store rubiner er velegnede til vedhæng, øresmykker eller sat i ringe. Jeg laver også vielsesringe, hvor det er muligt at få indsat rubiner i dameringen. Her har jeg et udvalg af smukke, mindre diamantslebne sten, som passer rigtig godt til vielsesringe. Og alle andre ringe.

Kom og se rubinerne

Har du mulighed for det, er du velkommen til at ringe og aftale besøg på værkstedet for at se udvalget. Har du specielle ønsker, skaffer jeg gerne specielle størrelser og slibninger hjem.